Retail is detail

Kanske en komplimang, kanske en förolämpning?

4 kommentarer

Vår kundtoalett var trasig så vi hade klart och tydligt satt upp en lapp på dörren som förklarade att “Tyvärr är toaletten ur funktion“. Under dagen kommer det ändå fram ett antal människor som undrar varför det inte händer något när de har stoppat i sina pengar i toalettautomaten. I ett av fallen en jättearg gubbe:

Gubben i fråga skäller ut mig efter noter och skriker att han minsann har betalat fem kronor och nu vill in på toaletten! Jag förklarar situationen för honom och hänvisar till lappen på dörren. Gubben blir först tyst, sen snäser han “du är yngst här va?!” och stormar sedan utan vidare förklaring ut ur caféet.

Kvar stod jag utan att riktigt kunna koppla sammanhanget…

1 hjärta 55 (klicka hjärtat för att gilla!)
Loading ... Loading ...

  Ort:

  Arbete: CAFÈmattias , 2 januari, 2009