Ett fall och en lösning

I klädbutiken där jag jobbar har vi som policy att inte hänga undan plagg längre än en timme. En lördag kommer en stressad mamma fram till kassan o ber om att få hänga undan 3 trosor över dagen. När jag och min kollega säger att vi tyvärr inte får göra det blir hon tvärarg och skriker:

– Nähä! Men då gömmer jag väl dom då!, och rusar iväg.

Kvar står vi och ser ut som två fågelholkar.

7 Comments

  1. Men herregud, trosor! Om det varit något unikt och dyrt, men några trosor! Jaja, det finns folk till allt.

  2. Jag hade inte ens frågat. Hade jag verkligen velat ha dem och fanns det få par kvar så hade jag lätt gömt dem med en gång.

  3. Men häng undan dom en dag då. Kommer hon in och köper dom sen så är det ju jättebra. Gör hon det inte så är det väl skit samma. Kallas kundvård. Butiker och deras jävla stela principer.

Kommentera